fudbal

Teren za fudbal

Novootvoreni Flamingo Resort se nalazi u Krnjači u Ul. Grge Andrijanovića, IV deo. Naš fudbalski teren nije klasičan „balon za fudbal“, već je reč o zidanom sportskom objektu, sa svim pripadajućim sadržajima.

Teren je obložen veštačkom travom poslednje generacije, bez granulata i peska, koja sprečava proklizavanje i ne ostavlja tragove na odeći.

Teren za fudbal je dimenzija 32×16. Mreža je postavljena oko kompletnog terena, martinele, a uz to je, naravno tu i semafor za rezultat sa tasterom na golovima.

Temperatura na terenu je 20 C kako leti, tako i zimi. U celom objektu je centralna ventilacija i podno grejanje. Posedujemo i savremeno opremljene svlačionice sa tuševima i dečije svlačionice za školu fudbala.

Obezbeđene su lopte, markeri i ostali rekviziti za svaku ekipu. Obezbeđen je i besplatan parking.

Moderno opremljen kafić, sa dva velika plazma televizora na kojima možete gledati prijatelje ili svoju decu na terenu, koji je pokriven kamerama, ili pratiti aktuelna sportska dešavanja. Besplatan WI-Fi za naše posetioce.

Specijalan popust firmama za avansno plaćanje na mesečnom nivou. Ekipe koje igraju više puta nedeljno imaju pravo na popust uz dogovor.