spa

Spa & wellness

Flamingo Resort vam sa ponosom predstavlja svoju Spa & wellness zonu.

Raznovrsnost i kvalitet na usluzi Vašem zdravom odmoru i potpunom opuštanju.

Posetite nas – obradujte sebe i nekog sebi dragog, nekim ili sa više sadržaja našeg spa & wellnes centra. Na raspolaganju su Vam suna, parno kupatilo, slana pećina, đakuzi i masaža.

Flamingo Resort Vam nudi savremeno opremljenu saunu u kojoj možete uživati sa vašim prijateljima kad god to poželite.

Redovno korišćenje saune štiti od prehlade, telo održava zdravim i u dobroj kondiciji, povećava otpornost, štiti kardiovaskularni sistem, opušta mišiće. Intenzivno znojenje pomaže u izlučivanju toksina iz organizma, koža se čisti i usporava starenje.

Parno kupatilo je tretman u vrućem zatvorenom prostoru sa parom koja podstiče znojanje i oslobađa telesne toksine.

Flamingo Resort ima u ponudi odlično, modorne parno kupatilo lepog izgleda, koje će Vam priuštiti divne trenutke opuštanja.

Hidromasažne kade u praksi predstavljaju mesta gde najviše vremena provode posetioci, opuštajući se i uživajući.
Hidromasaže mogu biti različitog sadržaja, namenjene za različite delove tela, od brizgaljki koje izviru iz poda bazena namenjena stopalima i listovima, preko onih koje izviru mlazom iz zidova za noge i ledja, do onih koje puštaju vodu mlazom iznad bazena različitim intezitetom, za hidromasažu ramena i vrata.

Flamingo Resort raspolaže i slanom pećinom, jednim od novijih tretmana u svetu Wellnessa koji je vrlo brzo postao omiljen među svim uzrastima, prvenstveno zbog brojnih blagotvornih dejstava na organizam.

Flamingo Resort Vam nudi različite vrste masaža. Opustite se u prijatnom i egzotičnom ambijentu našeg wellnessa.
Vešte ruke naših fizioterapeuta pružiće Vam neslućeno zadovoljstvo i omoguciti Vam bar na sat vremena opuštanje i odmor od današnjeg napetog i stresnog života.