USLUGE

Restoran „Flamingo Resort“ je moderan prostor, čiji enterijer i tehnička opremljenost dopuštaju laku transformaciju za bilo koje namene prema zahtevima klijenata.

Pogodan je za organizaciju svih vrsta proslava i svečanosti.

Privatne proslave

Svadbe – Venčanje, jedan od najznačajnijih događaja u životu svakog čoveka, zauzima posebno mesto u našoj ponudi.

Punoletstvo, dan kada puniš 18 godina je jedan od najlepših događaja u životu svakog čoveka. Ukoliko odlučite da punoletstvo obeležite kod nas, garantujemo nezaboravni doživljaj koji će Vama i Vašim prijateljima zauvek ostati u divnom sećanju. .

Dečiji rođendani – „FLAMINGO RESORT“ je izvanredan izbor za organizaciju rođendana za stariju decu! Nudimo mogućnost korišćenja bazena, balona za fudbal, animatora… i još puno toga, a to sve u dogovoru sa Vama.

Krštenja – Ukoliko želite da ovaj poseban dan proslavite kod nas, nudimo Vam visokoprofesionalnu uslugu. Pored odličnog menija i profesionalnog osoblja, možete dobiti i sve ostale usluge vezane za ovaj svečani dan.

Slave – Kod nas možete organizovati i krsnu slavu za željeni broj gostiju, sa menijem po izboru, prostorom opremljenim u skladu sa potrebama i kompletnom uslugom po dogovoru. Provedite prijatan dan sa rodbinom i prijateljima.

Poslovni događaji

Poslovni događaji su najbolji način da promovišete Vaše poslovanje, izgradite poslovne odnose, raširite mrežu saradnika i poboljšate komunikaciju sa partnerima i klijentima.

Restoran FLAMINGO RESORT će u skladu sa vašim zahtevima isplanirati i organizovati svaki Vaš doživljaj.

Bez obzira da li ste malo, srednje ili veliko preduzeće, vrlo je važno da podelite radost obeležavanja značajnih datuma sa poslovnim partnerima, klijentima i zaposlenima. Na taj način ćete im iskazati poštovanje i spremnost da sa njima delite, ne samo poslovne trenutke, već i slavljeničku atmosferu. Caffe Restoran ‘’FLAMINGO RESORT” organizuje seminare, promocije, jubileje, poslovne sastanke, bankete, koktele, ručkove, večere, zabave za zaposlene…

Vaše je samo da nam se obratite a mi ćemo se potruditu da izađemo u susret svim Vašim željama.