Gratis leto pred kraj proleća

Sezona kupanja u Beogradu zvanično počinje sredinom juna meseca, ali kao što smo već navikli, pozno proleće nas je iznenadilo. Visoke temperature, koje idu do čak 30 stepeni, učinile su da Beograđani već u maju priželjkuju rashlađenje. Kupanje na bazenu, na još uvek ne tako jakom suncu, uz kafu, sok ili koktel, pravi je način da se utoli takva želja.

U Beogradu svakako postoji veliki broj kupališta, ali osveženje kakvo smo vam mi priredili je svakako vredno vaše pažnje. Možda ste već imali prilike da posetite mesto na kome se Flamingo Resort nalazi, ali niste posetili Flamingo Resort. Dozvolite da vas upoznamo sa onim što vam nudimo.

Flamingo Resort nadomak centra Beograda

U okviru Flamingo resort kompleksa, osim hidromasažne kade i dva bazena na otvorenom, od kojih je jedan dečiji, u ponudi su i drugi sadržaji wellness i spa centra poput saune, slane sobe, parnog kupatila ili više različitih tipova masaže. Kod nas možete konzumirati osvežavajuća bezalkoholna i alkoholna pića, koktele ili kafe, kao i ukusne i zdravo pripremljene obroke u kafe-restoranu. Nudimo vam mogućnost i da kod nas organizujete različite vrste privatnih proslava – rođendana, venčanja, krštenja ili bilo kojim drugim povodom koji je vama važan.

Za one koji su željni rekreacije, Flamingo resort ima dobre vesti: osim kupanja i plivanja, možete se zabaviti i dobrom partijom fudbala na našem zatvorenom terenu. Ako vas umore svi ovi sadržaji, mislili smo i na to. Apartmani u okviru kompleksa su renovirani i opremljeni minimalistički, sa ukusom, u cilju potpunog uživanja naših dragih gostiju.

Najvažnije od svega…

Kako su topli, majski dani preduhitrili naše svečano otvaranje, odlučili smo da vrata bazena otvorimo ranije, a ono što je u tome najbolja vest jeste da je u tom periodu, ulaz na bazen potpuno besplatan za sve posetioce.

Ostanite sa nama, pratite nas na Facebooku i Instagramu, budite obavešteni o svečanom otvaranju i promotivnim aktivnostima poput ove.